Tânărul avocat Ciprian Ene, desemnat candidat al Alianței România Dreaptă pe Colegiul nr. 6 de deputați s-a retras din cursa pentru parlamentare din cauza unui examen important pe care îl are de susținut în perioada imediat următoare. După ce s-a retras din cursă, consilierul municipal Ciprian Ene și-a desemnat un înlocuitor în persoana lui Ciprian Coman, un avocat de 29 de ani. În ciuda vârstei fragede și a lipsei experinței politice, fiind membru PDL din vara acestui an, Coman visează că va câștiga lupta cu reprezentantul UNPR, Eugen Nicolicea.
„Sunt băiatul simplu din popor care vrea să dea o mână de ajutor. Nu am făcut politică nici eu, nici neamurile mele Am decis într-o dimineață să mă implic în politică pentru că m-am săturat să aștept și până acum am crezut că nu e loc de noi, tinerii. Nu îmi place să spun vorbe mari, să visez, să promit, să fac. Nu văd cum m-ar putea ataca cineva vreodată cu ceva. În ceea ce îi privește pe ceilalți candidați pe Colegiul 6 nici nu îi pot considera contracandidați pentru că mi s-ar părea normal să am un contracandidat din oraș și nu unul venit din Mehedinți. Sunt un om din popor care vrea să facă ceva pentru oraș. Cred că am cele mai mari șanse”, a spus azi avocatul Ciprian Coman.
Și nu este prima modificare care va fi operată pe listele PDL cu candiații pentru parlamentarele din iarnă. Liderul PDL, Cezar Preda, a anunțat azi că în zilele care urmează sunt posibile încă două schimbări, dar nu a nominalizat despre ce colegii este vorba. Cu toate acestea, liderul PDL Buzău a dat de înțeles că unul dintre cei care ar putea fi schimbați este chiar senatorul Viorel Constantinescu
„Ar fi trebuit să găsesc un om tânăr chiar și pentru colegiul de Senat, însă nu am avut timp suficient. Imi pare rău că nu i-am găsit pe acești tineri ceva mai devreme să mă bat cu ei și la locale și poate așa am fi câștigat Primăria Buzău. Oricum, e bine că au venit și acum pentru că este nevoie de o schimbare în clasa politică”, a declarat Cezar Preda.
Un alt candidat care ar putea fi schimbat este primarul comunei Balta Albă, Georgian Calotă. Cel mai probabil, pe acel colegiu va intra în luptă râmniceanul, Viorel Tudose, cu care se pare că liderul PDL ar fi ajuns la un acord în urma negocierilor.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.