După câștigarea mandatelor de parlamentari de către vicepimarul Marcel Ciolacu și Constantin Popa, Consiliul Local Municipal va avea parte, în această lună, de mai multe schimbări. Pe locul lăsat liber de Marcel Ciolacu va intra liberalul Vasile Olariu în timp ce în locul lui Constantin Popa, cel care a prins un nesperat mandat de senator la redistribuire, ar trebui să intre, conform listei de consilieri a PP-DD, Daniela Nicoleta Florescu.
Vasile Olariu este membru cu ștate vechi în PNL și nu este la primul mandat de consilier local. Olariu a mai cochetat cu politica și a fost ales consilier județean atât în mandatul 2004-2008 cât și între anii 2008-2012.
Totodată, aleșii municipali vor trebui să desemneze, din rândul consilierilor municipali, un nou viceprimar în locul deputatului Marcel Ciolacu. Conform responsabililor din Palatul Comunal, postul ar fi vizat de doi foști democrați. Pe de o parte, fostul viceprimar Constantin Ionescu, ales al cincilea consilier pe liste USL din partea liberalilor dar și de Sebastian Radu cel care a trecut la PSD înainte de alegerile locale și a fost ales al șaselea pe lista USL de la alegerile locale. Chiar dacă decizia urmează să se ia la finele acestei luni în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Municipal se pare că sorții vor fi de partea lui Sebastian Radu, cel care a fost și șeful de campanie al lui Marcel Ciolacu cu care și-ar fi negociat funcția atunci când acesta a decis să își încerce norocul la alegerile parlamentare.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.