Viceprimarul Marcel Ciolacu, cel care a obținut duminică votul a peste 21.000 de buzoieni a transmis tuturor alegătorilor un mesaj de mulțumire pe care îl publicăm în cele ce urmează:

Dragi buzoieni,
Vă mulțumesc pentru încrederea și sprijinul pe care mi le-ați acordat. Voturile dumneavoastră mă onorează și mă obligă în același timp să duc la bun sfârșit angajamentele pe care mi le-am asumat în campania electorală.
Știu ce am de făcut. Voi fi vocea dumneavoastră în Parlament și voi continua să lucrez alături de Constantin Boșcodeală și de toți ceilalți primari din localitățile colegiului pentru a aduce în Buzău mai mulți bani pentru investiții în educație, sănătate și infrastructură.
Mă duc la București pentru a susține un guvern USL capabil să ducă România pe un drum mai bun decât cel pe care am fost în ultimii patru ani. Misiunea mea și a colegilor din USL este să construim România pe care și-o doresc milioane de familii din întreaga țară – o Românie unde fiecare are dreptul la un loc de muncă sigur, un venit bun și un viitor pentru copiii lui.
Vă mulțumesc încă o dată pentru încredere. Victoria este a noastră, a buzoienilor!

                                                                                                                                                                      Cu prietenie,
Marcel Ciolacu

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.