După ce săptămâna trecută Guvernul a decis înființarea la Buzău a Băncii de Gene a României o nouă finanțare a fost aprobată de către executiv. Este vorba despre nu mai puțin de 45 de milioane de euro bani care vor fi folosiți exclusiv pentru modernizarea școlilor și a drumurilor din județ.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook de către președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu care îi întreabă pe buzoieni și ce alte investiții ar mai trebui făcute:

NOI FACEM / ei vorbesc

Azi am obținut 45 de milioane de euro pentru Buzău!
După Banca de Gene, Guvernul va investi masiv în educația și infrastructura buzoiană- cei doi piloni care vor asigura dezvoltarea durabilă a județului nostru!
Concret, vorbim de proiecte pentru școli și drumuri noi finanțate prin Fondul de Dezvoltare și Investiții (FDI).
Astfel, TOATE școlile din municipiul Buzău vor fi reabilitate și modernizate în cadrul unui proiect gigant de peste 70 de milioane de lei. Copiii noștri merită să învețe în săli de clasă noi, iar profesorii buzoieni să aibă parte de respect și de condiții decente!
Restul banilor, adică aproape 135 de milioane de lei vor fi folosiți pentru asfaltarea drumurilor din următoarele localități: Râmnicu Sărat – 17,5 mil., Zărnești- 64,6 milioane, Glodeanu-Siliștea – 13,5 mil., Beceni- 9,7 milioane, Murgești- 8,6 mil, Pietroasele – 7,6 mil, Berca- 7,1 mil. Și Pănătău – 5,7 mil.
Mulțumesc tuturor colegilor mei din administrația publică locală pentru munca enormă depusă în realizarea acestor proiecte, dar și Guvernului pentru că a înțeles nevoia de a finanța astfel de proiecte.
Vom folosi acești 45 de milioane de euro ca să avem toate școlile modernizate în municipiul Buzău, dar și șosele noi în județ!
Continuăm. Pentru un Buzău prosper!
Voi ce alte proiecte credeți că ar trebui să finanțăm în Buzău?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.