Buzăul, campion la Memorialul „General maior Grigore Baștan”

0

Ediția din 2019 a exercițiului cu trupe în teren Memorial „General maior Grigore Baștan” s-a încheiat, miercuri, cu o festivitate de premiere desfășurată în centrul orașului. La concurs au participat 13 echipe una dintre acestea fiind din Republica Moldova. Ei au avut de executat salturi cu parașuta la Buzău și Boboc dar și de parcurs un traseu de peste 25 de kilometri pe joc în echipamentul de luptă.

La capătul a două zile de concurs câștigătoare a locului I și a cupei pe care o va găzdui până anul viitor a fost declarată echipa UM 0200 din Buzău, urmată de câștigătorii de anul trecut de la UM 01983 Bacău iar locul al treilea a fost ocupat de echipa UM 01847 Buzău.

La ceremonie au  participat oficialități locale în frunte cu președintele CJ Petre Emanoil Neagu și viceprimarul Ionuț Apostu, comandantul Diviziei 2 Infanterie Getica, generalul Gheorghiță Vlad, fiica generalului Grigore Baștan, Valentina Baștan, militari din garnizoana Buzău și parașutiști în rezervă și în retragere. Organizatorii aveau pregătite și salturi cu parașuta în centrul orașului însă acestea nu au mai putut fi făcute din cauza condițiilor meteo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.