Toate școlile și grădinițele  din județul Buzău rămân închise și marți, în ce privește ziua de miercuri o decizie urmând a fi luată în cursul zilei de marți și în funcție de evoluția stării vremii.

Potrivit inspectorului general al IȘJ Buzău, Florina Stoian,  se menține și marți decizia ca școlile și grădinițele din județ să fie închise, din cauza temperaturilor scăzute înregistrate. Sursa citată a declarat că în ce privește ziua de miercuri, lucrurile sunt incerte, urmând ca o decizie să fie luată în cursul zilei viitoare în funcție de evoluția vremii dar și de ceea ce transmit din teritoriu directorii unităților de învățământ.

”Marți nu se învață e clar, în nici o grădiniță și în nici o școală din județul Buzău. Mâine așteptăm să vedem ce spun meteorologii și aștept informări de la directorii de școli să vedem cum stau lucrurile în județ, punctual, dacă sunt  cazuri în care nu pot fi reluate cursurile, și apoi luăm decizia pentru ziua de miercuri. Eu sper să nu fie probleme iar cursurile să fie reluate, însă vom vedea”,  a declarant șeful IȘJ Buzău, Florina Stoian.

În schimb, creșele din Buzău au fost deschise luni și așa vor fi și marți, urmare a deciziei primarului Constantin Toma, care a intenționat astfel să vină în sprijinul părinților care trebuie să meargă la serviciu și nu au unde și lăsa copiii.

Deși oficial au fost deschise, multe din creșele din Buzău au fost însă goale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.