Scrisoare deschisă adresată președintelui PNL, Ovidiu Anghel, de firma deputatului Cezar Preda

3
623

Atlas Invest SRL, societate ai cărei acționari sunt deputatul PNL Cezar Preda și soția acestuia, a adresat, luni, o scrisoare deschisă președintelui PNL Buzău, Ovidiu Anghel după ce, duminică, în timpul lansării candidaților PNL la alegerile locale,  candidatul liberal pentru președinția Consiliului Județean, Ioan Caton Mateeșescu,  a adus un atac indirect deputatului Cezar Preda.

Mateeșescu a spus în fața celor aproximativ 600 de liberali adunați în sala cinematografului Dacia că pe panourile publicitare ale unui deputat care se bate cu pumnul în piept că ajută PNL se regăsesc afișe ale candidatului PSD, Constantin Toma.

Prin intermediul scrisorii deschise, conducerea Atlas Invest aduce la cunoștința publicului că a purtat discuții privind contractarea de spațiu publicitar cu președintele interimar al PNL, Ovidiu Anghel, dar că acesta ar fi declinat oferta societății solicitând doar un singur panou publicitar în cartierul Dorobanți.

scrisoare deschisa catre pres. interimar Ovidiu Anghel

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.