sterian vali
Festivalul-concurs de muzică folk Valeriu Sterian ce urma să aibă loc în luna iunie la Râmnicu Sărat SE AMÂNĂ. Nu se știe când și dacă va mai fi organizat, singura precizare fiind aceea că din motive financiare evenimentul nu va mai avea loc la data stabilită și anunțată.
Pe rețeaua de socializare, acolo unde a fost anunțat concursul dar și amânarea lui până la o dată neprecizată, iubitorii muzicii folk își exprimă regretul față de faptul că evenimentul nu va mai avea loc.
”Viata fara cultura e ca mancarea fara sare!Merge inainte,dar n-are niciun rost!” scrie un iubitor al genului în timp ce un altul menționează ”Daca ar fi fost un ,,concert” de manele sigur se gaseau sponsori sau resurse… RUSINE!”.
Alți iubitori ai muzicii folk spun că ar trebui o mobilizare pe facebook pentru ca festivalul să se poată ține, așa cum a fost stabilit inițial: ” Chiar nu se poate face nimic? Hai sa incercam ceva , aici pe facebook, poate gasim noi sponsorii !”

La jumătatea lunii mai, Primăria Râmnicu Sărat împreună cu Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu” anunța organizarea, la începutul lunii iunie, a celei de-a treia ediții a Festivalului de muzică Folk „Vali Sterian”. Organizatorii evenimentului, ce era programat pentru week-end-ul 5-6 iunie, promiteau că vor aduce pe scena Casei de Cultură din Râmnicu Sărat nume celebre din folk-ul românesc precum Ioan Gyuri Pascu și Ducu Bertzi dar și vedete locale precum Cornel Tudose sau Dan Manciulea.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.