Centru de Informare
Patronul unei agenții de turism din Buzău intenționează să deschidă, în parteneriat cu Primăria Buzău un modern Centru de informare turistică, obiectiv de care județul are foarte mare nevoie.
În acest sens agentul economic a depus o solicitare către Primărie punând la dispoziție un proiect în care se poate vedea inclusiv cum ar urma să arate noua clădire. Centrul de informare turistică ar urma să fie ridicat de investitor și ar fi compus din două săli și un grup sanitar ecologic. Aici oamenii din afara județului ar putea găsi pliante cu obiectivele turistice importante din județ și municipiu, hoteluri, pensiuni, biserici, zone cu potențial turistic precum Vulcanii Noroioși,Tabăra de Sculptură de la Măgura, Barajul Siriu sau muzeul Chihlimbarului de la Colți, dar și câteva calculatoare pe care aceștia pot face un tur virtual al obiectivelor pe care ar urma să le viziteze.
Centru de informare 2
„Buzăul are nevoie de un asemenea Centru de informare turistică. Zilnic zeci de oameni trec pragul agenției să mă întreabă dacă nu am pliante cu anumite monumente din județ sau ce pot vizita în Buzău sau cum se poate ajunge într-un anumit loc. Nu îi pot ajuta prea mult dar dacă am avea un asemenea centru atunci toți cei interesați de promovare unui anume obiectiv ar putea lăsa pliante pe care turiștii le-ar putea găsi intr-un anumit loc. De asemenea cei interesați ar putea vizualiza pe niște ecrane diferite imagini sau filmulețe ale obiectivelor din județ ”, a declarat investitorul care are în plan deschiderea centrului de informare turistică.
Municipalitatea ia în calcul propunerea agentului economic considerând că cel mai propice loc pentru amplasarea unui astfel de obiectiv ar fi chiar strada Cuza Vodă recent reabilitată cu fonduri europene. Totul ar putea deveni realitate dacă Primăria și agentul economic ajung la o înțelegere în ceea ce privește cheltuielile care ar decurge din administrarea acestui obiectiv, dar numai după ce municipalitatea va face recepția lucrărilor de pe strada Cuza Vodă, recepție care va avea loc luna viitoare.

Ciprian STERIAN

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.