Constantin Boscodeala
Primarul Constantin Boșcodeală dezminte informația conform căreia și-ar fi făcut mutație în județul Constanța. Edilul buzoian a explicat într-o conferință de presă că nu are de ce să facă acest gest pentru că este convins de nevinovăția sa și speră ca judecătorii de la Curtea de Apel Brașov să îl achite în procesul în care a fost condamnat pe fond la 5 ani de închisoare cu executare. Mai mult, Boșcodeală i-a invitat pe reprezentanții mass-media din Buzău să fie prezenți în sala de judecată de la Brașov pentru că are de gând să își susțină nevinovăția.
„Nu este adevărat. Eu nu am probleme chiar dacă am fost condamnat vă spun încă odată că sunt nevinovat și am respectat legea. De aceea vă spun că voi face tot ce este posibil să se afle adevărul și vreau să vă invit să fiți prezenți acolo pe 16 iunie pentru că acolo lucrurile trebuie explicate. Nu știu dacă va fi ultimul termen pentru că noi am cerut destul de multe lucruri acolo. Martorii care au fost audiați de un alt judecător care ulterior a plecat, câștigând un concurs la o instanță superioară, nu au fost luați în seamă de judecătorul care a dictat condamnarea”, a declarat primarul Constantin Boșcodeală.
REcent, apăruse o informație conform căreia Boșcodeală și-a făcut mutația la Constanța pentru ca în cazul în care va fi condamnat să fie încarcerat la POarta Albă, acolo condițiile fiind foarte bune.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.