Drumul județean 204C care face legătura între comunele Vintilă Vodă-Sărulești-Bisoca-limită cu județul Vrancea va fi modernizat în următorii 3 ani. Consiliul județean a semnat, luni contractul de execuție a lucrării cu firmele care și-au adjudecat licitația pentru reabilitarea drumului. Este vorba despre asocierea dintre WFA IMPEX S.R.L., CDG INDOCONSTRUCT S.R.L., S.C. EURO PRIM BUILDING S.R.L. și S.C. EURO CERAD INTERNATIONAL S.R.L. care vor primi pentru modernizarea DJ 204C peste 68 de milioane de lei.

Drumul ce leagă Vintilă Vodă de Bisoca până la limita cu județul Vrancea are o lungime de 24,5 kilometri și așteaptă asfaltul de zeci de ani. Începând de marți vor demara lucrările de proiectare care se vor întinde pe durata a trei luni apoi timp de 33 de luni câștigătorii licitației vor trebui să finallizeze drumul atât de așteptat de locuitorii din zonă.

„Am reușit după o perioada indelungată să semnam contractual de modernizare a DJ 204C. Începând de marți decurge termenul de implementare. Proiectul are o valoare de aproximativ 15 milioane de euro și este finanțat prin Programul National de Dezvoltare Locală și sper ca într-o perioadă scurtă să îl putem trece pe fonduri europene pentru a absorbi cât mai multe fonduri comunitare și pentru faptul că se încadrează ca și eligibilitate”, a declarat președintele CJ Petre Emanoil Neagu.

De asemena, președintele CJ a declarat că și contractul de execuție pentru modrnizarea drumului ce leagă comuna Cozienide comuna Brăești ar putea fi semnat în această săptămână dacă nu vor exista contestații. Termenul limită de depunere a contestațiilor expiră peste două zile.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.