Acordarea ajutoarelor alimentare în baza Programului Operaţional Ajutorarea persoanelor defavorizate (POAD 2015/2016) urmează să fie reluat începând de miercuri, 15 iunie 2016. Inițial produsele vor merge de la depozitul central către primăriile din județ în baza unui grafic are se întinde până la jumătatea lunii august după care alimentele vor fi livrate populației.

Beneficiarii produselor alimentare sunt cei prevăzuţi la art. 3 alin (1), lit. a) – h) din HG nr. 799/2014 privind implementarea Programul Operaţional Ajutorarea persoanelor defavorizate, cu modificările şi completările ulterioare.

Ajutoarele ar fi trebuit să ajungă la Buzău încă din luna martie însă licitația a fost contestată și astfel s-au creat întârzieri. În judeţul Buzău sunt aproximativ 125.000 de beneficiari, mai mulți decât anul trecut.

Ajutoare le primite în cadrul POAD 2015/2016 sunt distribuite în cutii de carton cu însemnele UE care conțin făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, conservă de carne, ficat, orez, pastă de roșii și fasole boabe.

2 COMENTARII

  1. Bună ziua, domnule și doamna
    Sunt un individ capabil să vă acorde un împrumut de bani aveți nevoie și cu termeni ușor la toate persoanele care au nevoie de bani un ajutor financiar pentru realizarea unui proiect sau reînnoirea acestor activități, atât alte motive personale. Rata mea a dobânzii este de 3% Pentru mai multe informații despre cererea dumneavoastră de împrumut.
    Contactați-mă prin e-mail: alexvuginshteyn37@gmail.com
    Contactați-mă prin e-mail: alexvuginshteyn37@gmail.com
    Mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.