Fanica Barla si Sebastian RADU
Unul dintre cei doi viceprimari ai municipiului Buzău, Sebastian Radu, și-a dat demisia din funcția. Demisia a fost prezentată joi în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal. Radu le-a explicat colegilor din miniparlamentul municipal dar și jurnaliștilor că a decis să renunțe la funcția de la vârful municipalității după ce proiecte de-ale sale, menite a duce la îmbunătățirea vieții buzoienilor, nu au fost luate în seamă. Mai mult, Sebastian Radu a precizat că are opinii diferite față de cele ale primarului Boșcodeală și pe baza lipsei de dezbatere pe seama proiectelor importante pentru populație a decis să plece de la Primărie.
„Îmi prezint demisia din funcția de viceprimar începând cu data de 1 martie și doresc să deschid astfel calea consultărilor și alegerea unui nou viceprimar care să aibă aceiași viziune cu conducerea executivă a Primăriei Buzău și să nu se creeze disfuncționalități din cauza opiniilor divergente pe probleme importante rămânând ca timpul să ne spună dacă am avut dreptate sau nu ”, le-a transmis viceprimarul Sebastian Radu consilierilor municipali în ședința de joi a Consiliului Local Municipal.
Sebastian Radu a dat exemplul unor proiecte de-ale sale care nu au avut efectul scontat, nefiind luate în seamă de conducerea Primăriei, precum înjumătățirea taxei pentru apa meteorică și ridicarea mașinilor parcate alandala pe trotuarele din oraș, reabilitarea unor zone de locuit sau montarea unor obstacole de calmarea traficului precum și finanțarea de către municipalitate a societăților neperformante Prescom Serv, Urbis Serv sau RAM Buzău nici unul dintre proiecte neavând ecou.

”E o diferență de opinie, e normal într-o societate, rămâne de văzut cine a avut dreptate. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor. Deocamdată, rămân consilier, dar știm că orice consilier e la mâna partidului. Nu e exclus să-mi dau demisia și din funcția de consilier. Deocamdată, pot spune că mă simt eliberat că am spus lucrurilor pe nume, deși poate greșesc, dar nu am nici o apăsare. Am avut miercuri o discuție cu domnul primar, i-am prezentat problema, avem păreri diferite, am ales așa, considerând că părerea mea e cea corectă”, a declarat Sebastian Radu, după ședința Consiliului Local Municipal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.