Constantin BOSCODEALA

Primarul Constantin Boșcodeală regretă demisia lui Sebastian Radu din funcția de viceprimar.
Edilul buzoian a declarat după Consiliul Local Municipal, în timpul căriia Sebastian Radu și-a anunțat demisia, că nu știa despre nemulțumirile colegului său, că regretă gestul acestuia, însă cele mai multe păreri de rău nu–l vizează pe Radu și plecarea acestuia, ci condamnarea sa, pe nedrept spune primarul, din dosarul Gloria.
”Îmi pare rău. Nu am știut că are o problemă, că are păreri diferite, de altfel nu vreau să comentez decizia sa. Demisia e actul dumnealui. Îmi pare rău, sincer, dar în momentele de azi nu mai poți fi sigur pe nimic. Se poate întâmpla orice. Eu sunt supărat în primul rând pentru condamnarea primită pe nedrept, e lucrul cel mai important pentru mine. Am fost condamnat pentru că am spriinit sportul, ceea ce nu s-a mai întâmplat în țară, într-un municipiu reședință de județ. Mă voi pregăti foarte bine, îmi voi pregăti apărarea, să vedem care sunt motivele condamnării, nu văd motivele care au stat la baza acestei decizii”, a declarat primarul Boșcodeală.

Primarul Boșcodeală a fost condamnat la începutul lunii la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul GLoria, decizia nefiind definitivă. DE altfel, alesul local a anunțat că va ataca decizia la Curtea de Apel Brașov, declarându-se nevinovat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.