UPDATE 13.30: Cererile de judecare în procedură simplificată a inculpaților Liliana Panaete și Ștefan Feraru au fost respinse. Un nou termen de judecată a fost fixat pentru data de 23 februarie.

“Respinge cererile formulate de către inculpaţii Panaete Liliana şi Feraru Ştefan de judecare a acestora potrivit procedurii de recunoaştere a învinuirii. Respinge cererile formulate de către părţile civile Erbiceanu Constantin şi Bercu Voica privind luarea măsurilor asiguratorii faţă de inculpaţii Ceteraş Gheorghe, Beganu Paul, Lefter Alexandru, Toader Neculae, Irimia Ion, Vasile Mihail Cosmin, Moiseanu Eduard Gabriel, Poenaru Gheorghe Petre Vlad, Buleandră Maria, Feraru Ştefan, Panaete Liliana şi Constantin Anton. Respinge cererea formulată de SRN Silvirom Nawaro GMBH SCS privind scoaterea sa din cauză şi dispune menţinerea acestui participant în procesul penal în calitate de alt subiect procesual. Cu contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare în ceea ce priveşte soluţia asupra cererilor privind luarea măsurilor asiguratorii. Cu apel odată cu fondul cauzei pentru celelalte dispoziţii.”, au motivat ulterior judecătorii de la Curtea de Apel Ploiești.

Doi inculpați din lotul Beganu și-au recunoscut vina, la termenul de joi, în dosarul retrocedării ilegale a peste 5.000 de hectare de pădure la Gura Teghii. Este vorba despre secretarul comunei Gura Teghii, Liliana Panaete, și despre unul din juriștii Instituției Prefectului, Ștefan Feraru.
Cei doi au recunoscut acuzațiile aduse de procurorii DNA și au cerut judecarea potrivit procedurilor simplificate urmând ca instanța să se pronunțe pe cererile acestora în cursul zilei de joi. Totodată, două părți civile în dosar au solicitat instanței instituirea măsurii sechestrului asigurator față de inculpați.
„Amână pronunţarea asupra cererilor formulate de către părţile civile Erbiceanu Constantin şi Bercu Voica privind luarea măsurilor asiguratorii faţă de inculpaţi, de către inculpaţii Panaete Liliana şi Feraru Ştefan de judecarea lor potrivit procedurii simplificate de recunoaştere a vinovăţiei, respectiv de către apărătorul ales al SRN Silvirom Nawaro GMBH SCS privind rectificarea citativului cu privire la calitatea procesuală a acestei societăţi, la data de 4.02.2016”, se arată în încheierea ședinței de judecată de la Curtea de Apel Ploiești.
În ceea ce privește procesul aflat pe rol judecarea acestuia a primit un nou termen pentru data de 23 februarie.

1 COMENTARIU

  1. […] Doi inculpați din lotul Beganu și-au recunoscut vina, la termenul de joi, în dosarul retrocedării ilegale a peste 5.000 de hectare de pădure la Gura Teghii. Este vorba despre secretarul comunei Gura Teghii, Liliana Panaete, și despre unul din juriștii instituției Prefectului, Ștefan Feraru. Cei doi au recunoscut acuzațiile aduse de procurorii DNA și au cerut judecarea potrivit procedurilor simplificate urmând ca instanța să se pronunțe pe cererile acestora în cursul zilei de joi. Totodată, două părți civile în dosar au solicitat instanței instituirea măsurii sechestrului asigurator față de inculpați. „Amână pronunţarea asupra cererilor formulate de către părţile civile Erbiceanu Constantin Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.