Secția de Terapie a Spitalului Raional Soroca a fost reinaugurată, vineri, după reparațiile capitale care s-au efectuat pe parcursul anului cu sprijinul Consiliului Județean Buzău în valoare de aproximativ un milion de lei moldovenești(50.000 EURO). Președintele CJ Petre Emanoil Neagu a  fost prezent la ceremonia de reinaugurare alături de președintele Consiliului Raional Soroca, de medici, consilieri raionali și oficiali ai Guvernului din Republica Moldova.

„Este un lucru important care s-a realizat de către Consiliul Raional Soroca dar și cu sprijinul Consiliului Județean Buzău. Este cea de-a treia secție reinaugurată anul acesta și sper să continuăm și anul viitor cu alte trei secții”, a spus Ghenadie Muntean, președinte al Consiliului Raional Soroca.

La rândul său președintele CJ, Petre Emanoil Neagu a declarat ca  sprijinul acordat de CJ Buzău a fost un gest normal și că va încerca ca și anul viitor să sprijine autoritățile din Soroca.

„Eu cred că nu este un lucru deosebit ceea ce am făcut ci este un gest de normalitate dat fiind că nu ne desparte decât o apă. Avem același sânge, aceleași tradiții, vorbim aceeași limbă deci foarte multe lucruri comune. De asta spun că nu este un lucru extraordinar. Era nevoie de această reabilitare și cu siguranță vom continua proiectele comune și ne gândim să mai alocăm o sumă și anul viitor în funcție de bugetul pe care îl vom aproba la începutul anului”, a spus președintele CJ Petre Emanoil Neagu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.