Întreaga echipă de conducere de la vârful Inspectoratului Școlar Buzău a fost demisă. Ministerul Educației a trimis în teritoriu ordinele de demitere a celor trei șefe, Florina Stoian, Nela Wamsiedel si Daniela Palcău, notate cu nesatisfăcător la evaluarea activității manageriale pe anul trecut. După demitere, Florina Stoian va reveni la Casa Corpului Didactic, acolo unde se afla înainte de a fi câștigat concursul organizat de Ministerul Educației. Nela Wansidedel va merge la Liceul Henri Coandă iar Daniela Palcău la Pedagogic. Pleacă însă nu lasă lucrurile așa. Florina Stoian spune că își va căuta dreptatea în justiție după ce a fost demisă de pe un post pe care l-a câștigat prin concurs, având termen pe 8 mai la Curtea de Apel București.
Ministerul de resort nu a trimis însă și ordinul de numire a unei noi echipe de conducere a Inspectoratului Școlar, astfel că nu se știe încă cine va veni în locul generalei Florina Stoian și a celor două adjuncte ale sale.
Toți șefii inspectoratelor școlare din regiune se află în război deschis cu Ministerul Educației după ce au fost demiși, deși erau în funcții câștigate prin concurs. Ei au revenit pe posturi după ce au acționat ministerul în justiție, însă ulterior cu toții au primit calificativul nesatisfăcător la evaluarea activității pe anul trecut, ceea ce le-a adus acum demiterea.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.