Claudiu DAMIAN si Ovidiu UNGUREANU
Spitalul Județean Buzău și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului au,începând de luni, șefi noi. Dacă în cazul DGASPC doar o parte a aleșilor județeni, 19 la număr, au votat numirea temporară în fruntea instituției a lui Adrian Vintilescu, cel care a condus din 1 noiembrie 2012 și până la începutul lunii august Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială, noul manager al Spitalului Județean de Urgență, Claudiu Damian, a fost numit prin delegație de către președintele Consiliului Județean Buzău.
Claudiu Damian, noul director al Spitalului Judetean Buzău, este de profesie economist, are 41 de ani, a absolvit Liceul B. P. Hasdeu și Academia de Științe Economice.
Instalarea în funcție a noului manager al Spitalului Județean de Urgență Buzău a fost făcută în prezența președintelui Consiliului de Administrație al Spitalului, Laurențiu Gavrilă, și a fostului manager, Cosmin Ursăchescu. Tot luni, a fost numit în funcția de director medical interimar chirurgul Ovidiu Ungureanu .

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.