Șefii instituțiilor deconcentrate au fost muștruluiți, vineri, de prefectul Carmen Ichim la finalul ședinței lunare a Colegiului Prefectural. Prefectul le-a reproșat directorilor că nu se prezintă la manifestările oficiale dând exemplu recenta Zi a Drapelului Național de unde chiar și prefectul a lipsit însă motivat.

„Nu prea v-am văzut la manifestările oficiale. Să știți că ele trebuie făcute și normal este să fim prezenți. Nu vreau să vă oblig dar este vorba de respectul dumneavoastră pentru cetățean care ar trebui să vă vadă acolo. La Ziua Drapelului de exemplu seara am văzut doar vreo doi dintre dumneavoastră iar a oua zi am fost eu chemată la București ”, a spus Carmen Ichim în ședința Colegiului Prefectural.

De asemenea, Ichim s-a arătata deranjată și de modul cum directorii de instituții deconcentrate își susțin rapoartele în ședințele de colegiu. Prefectul le-a solicitat din nou să renunțe la termenii tehnici ți să vorbească deschis despre problemele reale cu care se confruntă astfel ca ele să fi înțelese de toată lumea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.