Dragos Cojocea
Şeful Direcţiei de Dezvoltare din CJ Buzău, Dragoş Cojocea, care ar fi fost pus de Cristinel Bîgiu să identifice firme care să-şi asume proiectele întocmite de el în cadrul strategiei de dezvoltare locală, spune că este doar martor în dosarul în care Bîgiu a fost arestat, şi nu denunţător.
Dragoş Cojocea a declarat, luni, că are calitatea de simplu martor în dosarul în care preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Cristinel Bîgiu, a fost arestat preventiv pentru luare de mită în formă continuată, şi nu pe cea de martor-denunţător, aşa cum s-a vehiculat de la începutul scandalului creat în jurul preşedintelui CJ Buzău, arestat pentru luare de mită, ci este doar martor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
”Lăsăm deocamdată organele de anchetă să desfăşoare ancheta. Nu sunt eu denunţătorul. Nu reiese de nicăieri, şi nici din comunicatele oficiale nu reiese de nicăieri că eu aş fi denunţătorul. Nu sunt eu denunţător. Deocamdată sunt martor. Deocamdată”, a spus Cojocea.
Întrebat despre legalitatea modului în care au fost întocmite proiectele privind strategia pentru dezvoltare locală a judeţului Buzău, Cojocea a declarat că el nu a făcut nimic în afara legii.
”Nu a fost făcut nimic la limita legii sau în afara ei, asta pot spune eu şi pot spune colegii mei, dar anchetatorii vor avea ultimul cuvânt. Ei vor spune dacă ceva a fost la limita legii sau nu”, a mai spus Dragoş Cojocea.
Directorul Direcţiei de Dezvoltare Regională din cadrul CJ Buzău, Dragoş Cojocea, a fost luni la serviciu.
Secretarul CJ Buzău, Laurenţiu Gavrilă, a declarat, luni, că nu se pune în discuţie, deocamdată, luarea măsurii de suspendare din funcţie a lui Dragoş Cojocea atât timp cât anchetatorii nu au comunicat autorităţilor judeţene calitatea procesuală a lui Cojocea care să contravină funcţiei pe care o deţine.
”Nu cunosc calitatea domnului Cojocea în dosar, el este la serviciu. Dacă exista o adresă a DNA în care ni se zicea calitatea care să fie în contradicţie cu funcţia de la CJ Buzău, atunci exista suspendarea. Nu ştiu calitatea lui Cojocea. Calitatea de martor-denunţător nu îl pune în măsura de a fi suspendat”, a afirmat Gavrilă.

MEDIAFAX

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.