Florin Micheten

 

Inspectoratul Județean de Jandarmi Buzău face în aceste zile obiectul unor verificări efectuate de Inspectoratul General al Jandarmeriei, în urma unor sesizări anonime care par a-l viza pe comandantul instituției, Florin Micheten.

Controlul a fost demarat la începutul săptămânii curente iar miercuri seară a descins la Buzău chiar comandantul Inspectoratul General al Jandarmeriei, însoțit de 24 de oameni de la Trupele Speciale. Surse de presă susțin că verificările vin în urma unor sesizări transmise la București de la Buzău de la oameni din afara Jandarmeriei, care l-ar vrea înlăturat de la cârma instituției pe colonelul Florin Micheten. Aceleași surse de presă susțin că reclamațiile sunt mai mult ca sigur nefondate și au rolul de a destabiliza activitatea Jandarmeriei Buzău și de a-l înlătura din funcție pe Micheten.

De altfel, astfel de sesizări au tot fost la Jandarmeria Buzău în ultima vreme, toate reclamațiile fiind considerate nefondate, în urma analizelor punctuale făcute în teritoriu.

Ultima reclamație în urma căreia la Buzău a ajuns chiar șeful Inspectoratul General al Jandarmeriei sună de-a dreptul ilar. Cine-l vrea înlăturat pe Micheten de la cârma Jandarmeriei Buzău susține că acesta și oamenii lui ar fi făcut țuică din prunele din livada Jandarmeriei. Licoarea bahică ar fi fost vândută apoi la un magazin din Mărăcineni iar șeful jandarmilor buzoieni și-ar fi însușit banii. Cum în menționata livadă nu sunt decât câțiva pruni, e greu de crezut că reclamația ar fi reală.

Concluziile controlului demarat de București la Buzău urmează să fie prezentate reprezentanților Prefecturii, urmând a fi transmise ulterior și presei.

Verificările au fost confirmate și de șeful Jandarmeriei Buzău, Florin Micheten, care a anunțat că indiferent de rezultatul acțiunilor va exista o informare de presă.

”Avem un control în desfășurare, sunt niște reclamații anonime, dar verificările sunt în toi. Indiferent de rezultatul controlului, la final, concluziile vor fi făcute publice și vor face obiectul unei informări de presă”, a declarat pentru Observatorul buzoian, Florin Micheten.

Ciprian STERIAN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.