Constantin POPA

Senatorul buzoian Constantin Popa alături de alți trei senatori și patru deputați au părăsit, joi, PP-DD pentru a se înscrie în Uniunea Națională pentru Progresul României. Gestul senatorului vine după ce partidul pe listele căruia a fost ales ar fi dat dovadă de o lipsă de implicare dar și de neîndeplinirea multora dintre promisiunile făcute în campania electorală.
„Am decis să mă alătur UNPR și vreau să precizez pe această cale că nu este adevărat că am negociat cu mai multe partide plecarea mea de la PPDD. Este adevărat că am primit mai multe propuneri de-a lungul timpului inclusive aceea de a prelua Partidul Conservator însă nu sunt genul de om să vin să dau pe cineva la o parte. Am ales UNPR și în următoarea perioadă voi încerca să construiesc aici o organizație puternică și stabilă”, a declarant senatorul buzoian Constantin Popa.
Constantin Popa a fost ales senator în urmă cu un an de zile când a candidat din partea PP-DD pe un post de senator pe Colegiul uninominal nr 3 avându-l ca principal contracandidat pe social-democratul Victor Mocanu. Mocanu a câștigat colegiul pe listele USL însă Constantin Popa a reușit să obțină cel mai mare număr de voturi dintre candidații la Senat astfel încât, la redistribuire, a obținut mandatul de senator.
Alături de Popică la UNPR au mai trecut senatorii Ionel Agrigoroaei, ales din partea PPDD în colegiul uninominal 1 Iaşi, Florina-Ruxandra Jipa, aleasă din partea PPDD în colegiul uninominal 12 Bucureşti şi Marian Vasiliev, ales din partea PPDD în colegiul uninominal 2 Constanţa precum și Andrei-Răzvan Condurăţeanu, ales din partea PPDD în colegiul uninominal nr.3 Constanţa, Ioan Hulea, ales din partea PPDD în colegiul uninominal nr.3 Bihor, Nuțu Fonta, ales din partea PPDD în colegiul uninominal nr.5 Maramureş şi Iacob Pușcaș, ales din partea PPDD în colegiul uninominal nr.4 Sibiu, neafiliat anterior înscrierii în UNPR.
„Cei opt parlamentari au adus la cunoştinţă oficial preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, prin documente înregistrate la Senat şi Camera Deputaţilor, faptul că începând cu data de 12 decembrie 2013, se declară parlamentari UNPR şi vor activa în grupurile Partidului Social Democrat”, se arată într-un comunicat al UNPR.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.