popica2
Senatorul UNPR de Buzău, Constantin Popa, și-a botezat în week-end fetița, pe Antonia Gabriela, care îi seamănă leit parlamentarului buzoian. Botezul a avut loc la o biserică din Capitală și tot în București s-a desfășurat petrecerea de după creștinarea micuței, respectiv la un salon de evenimente.
Fetița lui Popa a fost botezată de ministrul Administraţiei şi Internelor Gabriel Oprea și de soția sa, astfel că evenimentul a fost unul în care invitații au fost atât de la Buzău cât și din mediul politic, de la Centru.
popica1
Astfel, la botezul fetiței senatorului Popa au fost, printre alții, toţi parlamentarii UNPR, fostul ministru liberal al Transporturilor, Radu Stroe dar și parlamentari de la alte formațiuni decât UNPR.
De la Buzău, printre invitați s-au numărat Mircea Costache de la PRM, Nicușor Dinulescu de la OPC, Nicoleta Tudor, Silviu Roșioru, dar și afaceriști locali.
Invitații susțin că au avut parte de un meniu tradiţional românesc în timp ce atmosfera a fost întreținută de Andra și de un grupă de ceterași, alături de care, de altfel, senatorul Popa, le-a cântat invitaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.