accident centura
Șoferul unui autovehicul care a omorât un om pe șoseaua de centură în noaptea de joi spre vineri și autorul unei tâlhării comise în aceeași noapte care era pe punctul de a omorî doi bătrâni sunt căutați de oamenii legii de mai bine de trei zile fără nici un rezultat.
În primul caz, un bărbat în vârstă de 67 de ani din municipiul Buzău a fost găsit cu capul zdrobit de asfalt pe Șoseaua de Centură a municipiului Buzău după lăsarea întunericului iar oamenii legii cred că este vorba despre un accident rutier, șoferul părăsind locul faptei. Polițiștii au solicitat filmările realizate de camerele de supraveghere ale obiectivelor amplasate pe șoseaua ce ocolește Buzăul, au făcut filtre la ieșirea din municipiu și județ și chiar au solicitat sprijin de la colegii din județele învecinate, însă până acum nu au reușit să dea de urma șoferului.
În cel de-al doilea caz, un individ mascat a pătruns peste o familie de bătrâni din localitatea Gherăseni și după ce i-a bătut bine a dispărut cu 1.200 de lei, pensia celor doi. Cele două victime au ajuns la spital unde sunt internate și acum. Polițiștii au detașat la Gherăseni o întreagă armată de oameni, care caută de joi individul ce se presupune că îi cunoaște pe cei doi soți octogenari.
Căutările au fost însă zadarnice, cel puțin până acum, un tâlhar periculos ce ar putea face în acest timp alte victime fiind în libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.