foto Constantin Popa si Cristian Sabbagh Senatorul buzoian Constantin Popa a împărțit, împreună cu realizatorul TV Cristian Sabbagh, ajutoare bătrânilor și nevoiașilor din comunele izolate de zăpezi. Senatorul buzoian recent trecut la UNPR, a sărit în ajutorul sinistraților din județul Buzău oferindu-le localnicilor din Scurtești, Smârdan și Brădeanu alimente de care cei care stăteau cu casele sub nămeți aveau atâta nevoie.
Senatorul Popa a mers la sinistrați cu un transport de alimente de primă necesitate pe care le-a împărțit bătrânilor și familiilor nevoiașe, cu mulți copii sau cu probleme reale de ordin social sau medical. S-au împărțit conserve, ulei, cartofi, pâine și apă.
„Mă bucur că am reușit să ajung la aceste familii și să le ofer sprijinul de care aveau într-adevăr nevoie. Consilierii mei au avut sarcina de a întocmi listele de beneficiari, care să cuprindă oameni cu adevărat nevoiași. A fost o acțiune pe care nu o regret, pentru că bucuria de a dărui este inegalabilă. În plus, vreau ca oamenii din colegiul pe care îl reprezint să știe că senatorul Constantin Popa le este mereu aproape și la bine și la rău ”, a declarat senatorul Constantin Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.