Ultimele mișcări de pe scena politică buzoiană îl determină pe senatorul Ion Vasile să adopte, cel puțin deocadată, o poziție de așteptare în ceea ce privește o eventuală poziționare de partea unuia sau a altuia dintre candidații care și-au anunțat intenția de a se înscrie în lupta pentru principalele funcții din administrația buzoiană.
Drept urmare, „Doctorul” spune că va trebui să reevalueze foarte în detaliu situația și abia apoi va putea lua o decizie, precizând însă clar și răspicat că ”nu va fi iepurele nimănui”.
„În urma deciziei luată de „partenerii noștri” din coalitie, care partener local așteaptă doar să fie slujit, în ceea ce ne privește trebuie să ne repoziționăm și să ne facem o reevaluare a situației create iar în funcție de rezultat, voi lua o decizie în legătură cu atitudinea mea”, a declarat senatorul UNPR Ion Vasile.
După ce a fost trădat de Cezar Preda, cel cu care se înțelesese să facă tandem la Primăria și Consiliul Județean Buzău, Vasile se ferește să se mai alăture, cel puțin în ochii lumii, de vreunul din politicienii buzoieni:„Să nu își imagineze nimeni că voi fi pe post de iepuraș și voi susține pe unul sau pe altul și că intenționat sau din prostie aș putea să fac un pas să sprijin pe unul dintre cei care și-au anunțat candidaturile până în acest moment”

Senatorul Ion Vasile care a preluat de scurt timp conducerea Organizației Județene a UNPR Buzău avea în plan să candideze chiar el pentru o șefia Consiliului Județean, susținut de PDL, însă decizia liderului democrat-liberal buzoian, Cezar Preda de a candida personal pentru președinția instituției mai sus menționate i-a stricat oarecum planurile, dar nu atât de tare încât să renunțe definitiv la idee.
„Nu știu dacă o să candidez ci deocamdată o sa evalueaz. Nu voi sprijini pe nimeni ci doar interesele partidului meu împreună cu cei care, dincolo de interese personale, văd interesele cetățenilor județului Buzău. Eu am avut o înțelegere și îmi construisem o strategie pe acea înțelegere. Nu s-a năruit în totalitate și probabil că, în continuare, rămâne interesul pentru o candidatură la Consiliul Județean”, a încheiat sneatorul progresist, Ion Vasile.

C.D.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.