Senatorul Ion Vasile și-a reafirmat, astăzi, într-o conferința de presă intenția de a candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău. Vasile a declarat că s-a plasat în urma unor sondaje pe primul loc la toate capitolele și ca atare  el va fi candidatul USL pentru Consiliul Județean. Președintele interimar al conservatorilor se gandește chiar să candideze din postura de independent in cazul în care Uniunea nu îl va desemna drept candidat.

“Mai spun odată astăzi  că o să candidez la Consiliul Județean Administrativ și să le iasă din cap la hoții și la tâlharii care s-au înfruptat din banul public că o să mai poata face vreodată așa ceva. Și dacă stau bine  și mă gândesc nici ca independent nu mi-ar sta rău. Senatorul Ion Vasile este pe primul loc la tot și distanța e mare 20% față de al doilea și 40% față de al treilea. Ca independent îmi trebuie  doar 4000 de semnături însa eu am încredere în respectarea protocolului Uniunii Social Liberale care nu a fost facut sa fie incalcat” a afirmat Ion Vasile

Pe de altă parte Vasile nu a negat nici o posibilă candidatură a sa la Primaria municipiului Buzău, variantă care ar avea mai multe șanse să se transpună în realitate având în vedere natura relației dintre președintele PSD Buzau, Constantin Boșcodeală și senatorul Ion Vasile.

Întrebat dacă nu ia în calcul și o candidatură pentru Primaria municipiului Ion Vasile a transmis tuturor  să nu îsi facă iluzii.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/03/Ion-Vasile.mp3|titles=Ion Vasile]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.