Președintele organizației municipale a PNL Buzău, senatorul Vlad Pufu, îl atacă pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, despre care spune că are un dublu limbaj și nu știe când să îl ia în serios. Pufu spune că Ciolacu combate  politica și deciziile Guvernului Cîțu, însă în plan local nu vede ce fac social democrații care sunt la putere în Buzău.

„Nu pot să nu observ dublul limbaj al domnului președinte Marcel Ciolacu. Eu nu m-am lămurit când să îl iau în serios, atunci cînd spune sau atunci când face? La nivel național, domnia sa combate foarte eficient, sau nu știu cât de eficient,  politica și politicile guvernamentale și, în general Guvernul. Plânge pe umerii pensionarilor, plânge pe umerii bugetarilor cărora le-au înghețat salariile și în genera,l plânge cam pe orice mai prinde, dar în schimb, în plan local, în administrația locală pesedistă  dacă ne uităm este un haos de nedescris. Nu l-am auzit pe domnul Ciolacu să plângă pe umerii sau de mila celor 45 de oameni care au fost disponibilizați de la URBIS, pentru cei care au fost trimiși în șomaj tehnic și care nu știu dacă se vor mai întoarce în primăvară la lucru, pentru că societatea la care dânșii lucrează, mă refer bineînțeles la URBIS Serv, are de încasat de la Primăria Buzău, o primărie PSD administrată de un subordonat al domnului Marcel Ciolacu, zeci de milioane de lei. O să vedem parcursul pe viitor al acestei societăți și ce se va întâmpla cu ea”, a spus senatorul Vlad Pufu într-o conferință de presă.

Totodată, liberalul mai spune că liderul social democraților, buzoianul Marcel Ciolacu, cere demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, dar nu vine cu soluții performante pentru mediul sanitar.

„De asemenea, nu l-am mai văzut pe domnul Ciolacu să se întrebe despre rapoartele pe care Ministerul Sănătății le-a făcut publice în ceea ce privește spitalele din Buzău, de la spitalul din Nehoiu și de la spitalul din Râmnicu Sărat. Îi cere demisia ministrului Voiculescu de la Sănătate, dar nu vine cu nicio soluție cu care să înlocuiască  această neperformanță pe care o susține dânsul. Cam ăsta este dublul limbaj, aici acasă să ne uităm la dânsul în cadrul organizației care l-a propulsat președinte al Partidul Social Democrat nu mai ia demult atitudine pentru că lucrurile cumva sunt dezastruoase și sunt administrate de subordonații domniei sale. Să nu uităm că  și la Consiliul Județean ca și la Consiliul Local Buzău, PSD are puterea absolută, deci suntem sub ocupație PSD. Suntem conduși din ce în ce mai autoritar de către Partidul Social Democrat și nu puteam să nu remarc acest lucru”, a spus Pufu.

Senatorul liberal este de părere că atitudinea liderului PSD este una greșită și spune că nu există alte soluții.

„Mie mi se pare că mergem din nou pe aceeași cale greșită. Facem opoziție de dragul opoziției, mă refer la domnul Ciolacu, numai pentru a vorbi și nu vine și cu soluții. Despre asta este vorba, pentru că la nivel național nimeni nu spune despre Buzău, de faptul că la Buzău încă lucrurile sub o administrație pesedistă se vede clar când nu funcționează, soluții naționale nu există ci există doar gargară politică”, a conchis senatorul Vlad Pufu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.