Senatorul liberal Vlad Pufu nu a ratat nici el ocazia de a se adresa urmăritorilor săi de pe Facebook cu un comentariu legat de cel mai răsunător esec al administrației Toma- referendumul de elipire al Buzăului cu Ținteștiul natal al acestuia.

Senatorul liberal, punctează în mesajul său despre corecția primită de Constantin Toma care trăiește demult într-o bulă a lui și căruia buzoienii nu îi mai înghit megalomania.

Buzăul rămâne mare! Prin cetățenii săi
Buzoienii i-au aplicat o corecție dură primarului Toma, coborându-i chipul aureolat din tablou. Cu o prezență la urne de 11%, referendumul e un eșec usturător, care nu face altceva decât să arate că oamenii nu-i mai înghit megalomania, trufia, convingerea morbidă de propriul EU.
După ce s-a așezat cu greutatea celor 80 de procente obținute la locale pe gâtul nostru, al tuturor, a crezut că este atât de iubit de buzoieni, încât aceștia îl vor urma orbește oriunde, inclusiv pe Lună. Pentru că să nu vă mire dacă următorul proiect al primarului “vizionar”va fi o altă aselenizare!
Toată vara a risipit resurse pe evenimente fără rost, în timp ce trotuarele au devenit dușmanii buzoienilor vârstnici și mamelor care își plimbă copiii în cărucioare.
Trăiește demult în bula lui. A ajuns până acolo încât era convins că lumea se va buluci la vot dacă își va pune figura pe bannerele expuse în centrul orașului, pe ultima sută de metri.
A inaugurat în grabă Iazul Morilor, un proiect prezentat în urmă cu 2 ani ca fiind Porțile de Fier ale Buzăului, în fapt o cadă mai mare cu un duș nefuncțional. Aflu că roata nu merge permanent, e la noroc. Și nu o învârte iazul, ci un motor energofag. Deh, tranziție verde! Trist!!! Și foaaaarte scump! Un milion de euro???
Vom mai vorbi despre asta.
Unirea cu Ținteștiul era istorică, într-adevăr! Doar buzoienii , în luciditatea lor au putut evita să-și transforme propriul oraș în “cea mai mare stepă din România”. Un proiect despre care nu știau nimic, doar simple speculații și presupuneri, rezultat al unei megalomanii funciare. O aventură, o cheltuire nesăbuită de bani publici.
Toata vara am asistat la această operetă. Prezentări, dezbateri între dânșii, cu angajați ai companiilor din subordine pe post de cetățeni. “Interesați”, “nedumeriți”, “dornici de progres” sau turmentați.
Saltul în gol al lui Toma tocmai a început. Odată cu el, în fața convoiului funerar PSD, Ciolacu poartă crucea. S-a implicat personal, a pus la bătaie tot angrenajul partidului. Toată forța sa de lider PSD. S-au ales doar cu o daună totală! De la Buzău începe probabil și reforma… PSD. Posibil de deșirat ghemul până în Kiseleff, pentru că dânșii au insistat în a-i ridica miza națională. Cum începeau ei marea reformă administrativă a României de la micul referendum ținteștean.
În lupta de a rămâne în cartea de istorie, primarul celor 80 la sută a primit o palmă grea. A fost adus câteva pagini mai în față, acolo unde dă piept cu prezentul crunt.
Până acum a vorbit primarul Toma ce a vrut. De azi va trebui să raspundă la multe întrebări adresate de noi. Adevărata dezbatere va începe din zilele următoare!”, a scris Vlad Pufu în mesajul postat pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.