Unul dintre cei mai longevivi primari din Buzău, Marian Mușat, primar al comunei Valea Salciei, renunță la cel de-al șaselea mandat pe care l-a obținut în fruntea comunității după doar un an.

Musa teste primar al comunei Valea Salciei de 21 de ani  timp în care a făcut multe lucruri bune pentru comună. Decizia de a renunța la mandat a fost anunțată chiar de acesta pe Facebook după ce ar fi promovat un concurs de inspector în cadrul Curții de Conturi Vrancea.

„Au trecut mulți ani , in care v-am simțit lângă mine. Acest lucru m-a făcut sa fac tot ce se poate ca sa creez condiții cât mai bune pentru cei care locuiesc sau vin in Valea Salciei . Mi-aș fi dorit sa pot mai mult. Acolo unde am greșit vă rog sa ma iertați. Mi-a plăcut să fiu aproape de copii, de tinerii care mi-au fost elevi și acum au ei copii, de părinții lor peste care timpul și-a pus amprenta înțelepciunii . Acum comuna noastră se afla printre cele mai frumoase localități . Dacă unii n-o văd așa noi o vedem că locuim in ea . Angajații primăriei singuri nu pot să o țină curată dacă nu ne implicam fiecare din noi. Proiectele începute și cele gândite pentru viitor vor fi duse mai departe de viceprimar și echipa din primărie. Cât timp vor dori să facă lucruri frumoase și bune pentru localitate vor beneficia de sprijinul meu dacă îl doresc .Să selectați bine pe cei care vor reprezenta comuna . Să fie oameni care să aibă rădăcinile aici, să fie respectuoși zi de zi nu doar când au interes, să aibă o vârsta care sa le permită să ia decizii bune dar să nu obosească, să iubească comuna și oamenii care locuiesc in ea cu părțile și defectele lor, să fie aproape de preot și biserică.

Spun aceste lucruri deoarece in scurt timp după promovarea unui concurs nu voi mai fi primar, dar voi rămâne locuitor al comunei și voi ajuta pe oricine îmi va cere sprijinul”, a scris pe Facebook Marian Mușat, primarul comunei Valea Slaciei.

Pe lângă funcția de primar deținută de ani buni Marian Mușat este și președintele Asociației Comunelor din Județul Buzău. Dea lungul timpului Mușat a fost ales primar al comunei Valea Salciei cu numărul total de voturi valabil exprimate. În anii 2008, 2012 și 2020 acesta nu a avut rival la funcția pentru care a candidat și prin urmare toți cetățenii ieșiți la vor în ziua alegerilor i-au acordat încrederea pentru a conduce localitatea. Confruntându-se cu o asemenea situație de mai multe ori Marian Mușat a propus guvernanților să schimbe legea în sensul în care în localitățile în care există un singur candidat să nu se mai organizeze alegeri economisind astfel banii cheltuiți pentru ștampile, buletine de vot sau plata personalului din secțiile de votare.

1 COMENTARIU

  1. Respect pentru acest primar ,da a făcut foarte multe lucruri bune, în comuna! Când era comuna inzapezita s-a urcat în tractor și a desfundat toate ulițele comunei !unde în România un primar face asa ceva ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.