Senatorul social-democrat Lucian Romașcanu sare la atac împotriva Guvernului după ce Comisia Eropeană a constatat mai multe inadvertențe și a cerut noi lămuriri și documente justificative în legătură cu Planul Național de Redresare și Reziliență trimis de România la 31 mai.

Astfel, într-un mesaj pe Facebook senatorul buzoian condamnă nepriceperea celor aflați la guvernare cerându-le demisia și vorbind chiar de alegeri anticipate.

Cel mare rău e când îți dorești să n-ai dreptate și ai…

Am avertizat de nenumărate ori că PNRR (Planul Național Al Ratărilor cu Repetiție) este un amestec de hoție cu prostie.

Cum nu puteam să ne dăm dreptate singuri, Comisia Europeană a preluat această neplăcută sarcină și a arătat, încă o dată, că planul actualului guvern al României este PROST PROST PROST!

Nu ar fi prima oară când tembelii de la guvernare își dau proba hoției și incompetenței dar de data asta este în joc chiar viitorul României, șansa de a ne apropia de statele dezvoltate ale Europei.

Un asemenea rateu are o singură finalitate – DEMISIA!

Iar Dl. Iohannis trebuie să-și asume rolul de președinte și să obțină o majoritate în favoarea ALEGERILOR ANTICIPATE! Actualul parlament nu mai reprezintă voința poporului, voință perturbată la precedentele alegeri de minciuni și implicări partizane.

Rușine să vă fie, Cîțu & Co. pentru bătaia de joc la adresa României și a românilor!”, a scris Romașcanu în mesajul postat pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.