Senatorul PNL, Cristi Bîgiu, a venit astăzi cu o dezvăluire care arată cât de disperat este președintele Consiliului Județean, Victor Mocanu, după funcția deținută în ultimii 8 ani. Bîgiu a precizat că Mocanu a fost dispus să plece din PSD și să treacă în barca liberalilor, atunci când se vehicula că o mai mare susținere va avea candidatul PNL  la Consiliul Județean. Liberalul a dezvăluit că Victor Mocanu ar fi fost dispus să-și lase partidul și să vină în PNL, numai pentru a-și păstra funcția pentru care se luptă atât de mult în ultimul an.
„Aici este o altă poveste, nu este vorba de USL, ci de interese personale. De un an de zile domnul Mocanu spune că va face orice pentru a candida. Acum vine și spune că va candida independent iar aceasta din punctul meu de vedere este un șantaj pentru a schimba o decizie deja luată. Gândiți-vă că a existat chiar și încercarea domnului Mocanu să treacă, peste capul nostru, și să vină la PNL, doar pentru a fi desemnat el candidat”, a dezvăluit Cristi Bîgiu.
Liberalul a adăugat că la discuțiile ca Mocanu să treacă la PNL au fost purtate atât la Buzău cât și la București: ”A discutat cu noi și s-a discutat și la Centru, la o întâlnire la care am fost eu și domnul deputat Holban. Este un context mai vechi, dar ținta era aceeași, candidatura la Consiliul Județean. Am spus-o pentru a vedea că de fapt nu contează nici culoare politică, nici USL, ci doar un interes personal, de a ieși pe o anumită funcție”, a adăugat s Bîgiu.
În ceea ce privește candidatura sa la președinția Consiliului Județean Buzău, senatorul Cristi Bîgiu a precizat că aceasta este sigură și a fost confirmată la Centru chiar de către șeful PSD, Victor Ponta, în urmă cu două zile.
Pe de altă parte, președintele PNL Buzău George Scutaru și-a reafirmat disponibilitatea de dialog cu partenerii din PSD Buzău și regretă faptul că și la această oră există disensiuni între cele două formațuni politice iar acest lucru poate aduce beneficii partidelor din actul guvernamental.
„Colegii noștri, domnii Boșcodeală și Mocanu, ar trebui să se gândească la faptul că există o decizie și că nu se poate acționa tot timpul doar în interes propriu și a forța uneori fără nici o logică menținerea unei candidaturi, a nega o decizie asumată doar pentru că ție nu îți convine ”, a declarat deputatul George Scutaru.

Victor Mocanu a negat astăzi cele afirmate de senatorul liberal. „Cred că afirmațiile lui Cristi Bîgiu referitoare la persoana mea, cum că am încercat să trec la PNL, sunt iresponsabile. N-am avut niciodată nici cea mai mică tresărire față de PNL ”

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.