Victor MOCANU
Senatorul Victor Mocanu crede în nevinovăția sa și speră că instanța va face lumină în ceea ce îl privește. Fostul președinte al Consiliului Județean Buzău a remis redacției Observatorului Buzoian un comunicat pe care îl prezentăm în cele ce urmează:

„Dosarul instrumentat de DNA cu privire la noua Maternitate din Buzau este un subiect pe care mi-am spus opinia in nenumarate randuri. Acest obiectiv absolut necesar pentru buzoieni, care sta, si in acest moment, cu usile inchise, a fost realizat cu respectarea tuturor conditiilor legale. Se pare ca a fost suparator faptul ca lucrarile s-au terminat la timp, ca la receptia lucrarii, organizata pe 1 iunie 2012, cetatenii au putut vedea un nivel tehnic si material nemaintalnit in Buzau.
Optiunea DNA nu este o surpriza pentru mine. M-am minunat insa de unele chestiuni retinute de DNA in comunicatul de presa. Intr-un fel, sunt satisfacut ca dosarul a fost trimis in instanta, acolo unde judecatorii vor aprecia in baza legii actiunile administrative care au dus la ridicarea celei mai moderne maternitati din Romania. Am toate argumentele sa cred in nevinovatia mea si in capacitatea instantei de a judeca echidistant speta. In toata activitatea mea de la nivel de varf in administratia publica am avut doua principii: rigoare in respectarea prevederilor legale si performanta in actul administrativ. Mi-am exercitat atributiile in conformitate cu legile in vigoare, nici mai mult nici mai putin.
Ceea ce se intampla acum este extrem de suparator pentru mine, dar nu intr-o masura in care sa ma faca sa imi pierd curajul de a lupta pentru onoarea si nevinovatia mea”

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.