A mai rămas  o săptămână până când buzoienii de la Undercover se vor prezenta în fața publicului buzoian cu un spectacol de zile mari,  având ca temă dragostea. „Aproape Totul despre Dragoste” este titlul sub care va avea loc pe 24 februarie, de Dragobete, cel mai mare spectacol al trupei condusă de Marian ”Tahamata” Ionescu. Evenimentul se dorește a fi un spectacol unic de sunet și lumini iar pentru acest lucru cei de la Undercover au investit timp și bani pentru ca buzoienii să vadă ceva deosebit. Show-ul se anunță a fi unul de excepție mai ales prin prisma numelor care vor urca pe scena Sălii Mari a Consiliului Județean. Pe lângă cei 8 componenți de bază ai trupei Undercover, adică Filip Țânțăreanu – chitară, Geo Stroi – chitară, Dan Ionescu – bas, Robert Filică – clape, Marian Tahamata Ionescu-tobe și vocalii Mihai Râpeanu, Claudia Popină și Mina Sandu pe scenă vor mai evolua Claudia și Oliver, dar și nume mult mai cunoscute precum Berti Barbera și Laurențiu Cazan.
„Claudia și Oliver sunt două nume mai puțin cunoscute buzoienilor dar sunt niște muzicieni de excepție. I-am auzit, mi-a plăcut cum cântă și am început o colaborare cu ei. Claudia este româncă și cântă doar cu vocea iar Oliver este filipinez si cântă la clapă dar și vocal. Ei au cântat ani buni peste hotare iar acum vor fi prezenți cu trei piese în spectacolul de la Buzău. Vor cânta individual câte o piesă și una împreună iar eu cred că vor fi apreciați de publicul din Buzău”, a declarat Marian Ionescu, liderul trupei Undercover.
În ceea ce privește celelalte două nume de pe afiș, acestea nu mai au nevoie de nici o prezentare. Berti Barbera este deja un nume arhicunoscut la Buzău și nu se află la prima colaborare cu trupa condusă de Marian Ionescu în timp ce Laurențiu Cazan este probabil buzoianul cel mai cunoscut din muzica românească contemporană.
„Este prima dată când cântăm cu Laurențiu Cazan, planificat și într-un astfel de eveniment. Ne cunoșteam pentru că am mai cântat împreună dar doar așa întâmplător găsindu-ne pe aceeași scenă, însă acum este totul plănuit și repetăm împreună pentru ca totul să iasă foarte bine. Colaborarea cu Laurențiu sper să fie una de durată cum a devenit în timp și cea cu Berti Barbera sau Alexandra Ungureanu, dar trebuie avut în vedere că Laurențiu Cazan este un nume, un muzician de excepție și nu poate cânta pe 2 lei. În condițiile actuale în care se găsesc destul de greu bani pentru așa ceva este un lucru dificil dar noi ne încăpățânăm să sperăm ca va exista o colaborare de durată. Acesta este al doilea mare spectacol făcut de noi în fața buzoienilor și ne propunem să facem cel puțin două astfel de evenimente pe an la noi acasă, la Buzău”, a declarat Marian Ionescu.
„Aproape Totul despre Dragoste” este programat în ziua de Dragobete, la Sala Mare a Consiliului Județean și se va întinde pe durata a aproape 2 ore, timp în care buzoienilor li se promite un impresionant show de sunet și lumini.
„Vor fi în total 23 de piese din care doar una sau două nu vor fi piese de dragoste și de aici și titlul cu „Aproape totul despre dragoste”. Spectacolul va fi unul inedit pentru Buzău având în vedere că ne dorim un show de lumini și multe efecte speciale”, a concluzionat liderul Undercover, Marian ”Tahamata” Ionescu.
Spectacolul organizat de Adrenalitera cu sprijinul financiar al Auto Rolla va avea loc pe data de 24 februarie iar prețul unui bilet de intrare este  15 lei . Biletele se pot procura de la magazinele HI HI de pe strada Cuza Vodă și din Aurora Mall iar rezervări se pot face la telefon 0769 680 790.

Observatorul Buzoian vă dă posibilitatea să câștigați două invitații de câte două persoane la spectacolul „Aproape Totul despre Dragoste”. Tot ceea ce aveți de făcut este să ne scrieți într-un comentariu câte persoane vor urca pe scena Sălii Mari a Consiliului Județean în seara de Dragobete și cine sunt organizatorii spectacolului. Câștigătorii se vor stabili prin tragere la sorți și vor fi anunțați vineri 22 februarie.
Vă urăm succes!

Ciprian STERIAN

10 COMENTARII

  1. 12 persoane vor urca pe scena salii de spectacole a Consiliului Judetean. vor fi 23 de piese. Organizator: Adrenalitera cu sprijinul financiar al Auto Rolla.

Comments are closed.