Ofiţerul Florin Cojocaru a vrut cu orice chip să moară. El a a avut puterea să-şi tragă trei gloanţe numai să-şi ia viaţa. Anchetatorii au stabilit că din pistolul bărbatului, sîmbătă, au fost trase trei gloanţe. Două au fost găsite în corpul ofiţerului însă cel de-al treilea nu este de găsit. Oamenii legii se vor întoarce în biroul de pe strada Victoriei pentru  a da de urma lui.
„Din primele cercetări a rezultat că din pistol au fost trase trei gloanțe din care doar două au fost găsite în corpul victimei. Pentru cel de-al treilea cartuș se vor relua cercetările la fața locului iar până la sfârșitul săptămânii sperăm să putem declina cauza în favoarea Parchetului Curții de Apel Ploiești”, a declarat, astăzi,  purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, Gabriela Vâjiac
Chiar dacă medicii legişti au finalizat necropsia, misterul sinuciderii ofiţerului Florin Cojocaru este departe de a fi elucidat. La trei zile de la tregedie, există încă multe întrebări fără răspunsuri. Şocant este că bărbatul a reuşit să tragă în propriul corp trei  gloanţe. Cel mai probabil, bărbatul a vrut să se împuşte iniţial în inimă, şi-a provocat o rană la braţul stâng dar asta nu l-a făcut să renunțe la gândul sinuciderii, apoi şi-a tras un glonţ în cap, care nu l-a ucis,  şi încă unul, cel fatal. Cel puţin aşa spun acum surse din rândul anchetatorilor.
Astăzi, trupul ofiţerului a fost ridicat de la Serviciul de Medicină Legală.  Ofiţerul Florin Cojocaru va fi înmormântat joi la Cimitirul Sfânta Vineri din municipiul Buzău.

Florin Cojocaru s-a sinucis sîmbătă într-un birou din sediul Poliţiei municipiului Buzău. Bărbatul, angajat în cadrul IPJ Buzău de 15 ani, a fost găsit într-o baltă de sînge de doi colegi de-ai săi. Misterul morţii poliţistului este cu atât mai greu de desluşit cu cât bărbatul avea o familie fericită, o situaţie materială bună şi era un angajat căruia şefii nu au avut ce-i reproşa.
Cristina DINULESCU
Citește și: Momente cumplite pentru familia ofițerului Florin Cojocaru. Oamenii așteaptă finalizarea necropsiei pentru a-și putea lua mortul acasă

O sinucidere neașteptată și multe întrebări fără răspuns. Inspectorul Florin Cojocaru avea toate motivele să trăiască

Un polițist s-a sinucis, sâmbătă, în sediul Poliției Municipale, cu pistolul din dotare

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.