Și astăzi 84 de școli și grădinițe din județ au rămas blocate din cauza vremii nefavorabile. Conform inspectorului şcolar general al IŞJ Buzău, Florina Stoian, directorii celor 84 de unităţi de învăţământ, majoritatea din zona de câmpie a județului, au cerut suspendarea cursurilor din cauză că atât elevii cât și profesorii nu au putut ajunge la ore. Printre localităţile buzoiene în care nu s-a învăţat astăzi se numără: Smeeni, Florica, Amaru, Balta Albă, Largu, Blăjani, Glodeanu Sărat, Costeşti și oraşul Pogoanele. Și la Râmnicu Sărat, Grupulul Şcolar Industrial a rămas închis pentru că majoritatea elevilor sunt navetişti şi nu au putut ajunge la ore.
Conform şefului IŞJ Buzău, Florina Stoian, şi în şcolile din oraș se înregistrează numeroase absenţe. Chiar în cel mai mare colegiu din acest judeţ, la Colegiul Naţional Bogdan Petriceicu Hasdeum au lipsit astăzi 60 de elevi, toţi navetişti.
De asemenea, conducerea IȘJ Buzău a decis ca în mai multe şcoli din judeţ, vineri să fie prescurtate orele astfel încât elevii să ajungă mai devreme acasă.
C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.