Cornel DIACONITA
Directorul Piețe, Târguri și Oboare, Cornel Diaconiță, a făcut o serie de precizări în urma deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție de vineri, conform căreia recursul declarat de societatea din subordinea Primăriei a fost respins.
Astfel, Diaconiță a precizat că va rămâne pe funcție pentru că „decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de vineri nu le privește decât pe două dintre angajate, respectiv pe Mariana Banu și Elena Mihalcea”, ce-a de-a treia angajată pensionându-se în urmă cu un an și jumătate.
De asemenea, directorul Piețe, Târguri și Oboare a precizat că dosarul său a ajuns la Înalta Curte de Casație și Justiție după ce a pierdut la toate termenele, dar nu a intrat încă în judecată, urmând să primească termen în lunile ce urmează.
„Nu am primit termen la Înalta Curte de Casație și Justiție. E adevărat că și eu pot să pățesc același lucru, deși eu sunt convins că o să câștig pentru că sunt nevinovat. Există chiar o expertiză solicitată de Procuratură în care expertul independent spune că nu aveam eu cum să verific ceea ce se întâmpla în contabilitate, nefiind de specialitate”, a declarat Cornel Diaconiță.
Mai mult, spune Diaconiță, suspendarea sa poate fi făcută doar de către Consiliul Local Municipal și nu crede că acest lucru se va întâmpla pentru că a avut rezultate la conducerea societății.
„Acum eu pot fi suspendat doar de către Consiliul Local, dar dacă la mine latura penală lipsește, conform expertizei, iar eu am avut rezultate bune în acești cinci ani la conducerea societății, de ce să mă suspende?”, a conchis directorul Piețe, Târguri și Oboare, Cornel Diaconiță.
De menționat că la toate celelalte termene de judecată ale procesului directorul Piețe, Târguri și Oboare, Cornel Diaconiță, alături de cele trei angajate au fost părți în același dosar. Practic, în tot acest timp judecătorii au avut în lucru o singură speță în care au fost vizați cei patru. La toate instanțele procesele au fost pierdute rând pe rând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.