UPDATE: Consiliul de Aministrație al Prestcom Serv a decis să ceară Consiliului Local Municipal deschiderea procedurii de insolvență. Cererea va fi depusă în următoare ședință a Consiliului local Municipal alături de un plan de reorganizare. Societatea are un contract pentru un an de zile cu firma fostului deputat Marian Ghiveciu și trebuie să realizeze lucrări la sistemul de canalizare din comuna Cochirleanca.

 

 

Soarta societății Prestcom se decide, luni, în ședința Consiliului de Administrație. Conducătorii societății trebuie să stabilească fie un plan de redresare a societății cu care să se prezinte în fața Consiliului Local Municipal care este acționarul majoritar fie să hotărască întrarea în insolvență.

Societatea înregistrează datorii uriașe iar Primăria a informat conducerea acesteia că nu va mai putea oferii lucrări prin încredințare direct astfel că, pentru a-și putea asigura banii de salarii și pentru a-și achita datoriile restante este nevoită să își caute clienți pe piața liberă. În prezent societatea Prestcom are un singur contract în derulare cu firma fostului deputat PSD, Marian Ghiveciu, care execută o lucrare de canalizare în comuna Cochirleanca. Contractul este pus sub semnul întrebării după ce muncitorii au refuzat să se mai prezinte la muncă ca urmare a neachitării la timp a salariilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.