cutit
O infirmieră din Spitalul Județean Buzău și-a înjunghiat concubinul, un bărbat de 63 de ani, acesta fiind în prezent în stare extrem de gravă. Aflată în stare avansată de ebrietate, după comiterea faptei, femeia l-a pansat pe bărbat care avea o rană adâncă în burtă, după care s-a culcat, în timp ce el s-a târât până la ieșirea din apartament unde a alertat vecinii care au chemat Salvarea.

Totul s-a întâmplat miercuri la orele prânzului într-un apartament din cartierul Dorobanți în care locuia infirmiera. Femeia, de 54 de ani, angajată a Spitalului Județean Buzău, pe postul de infirmieră în secția de Chirurgie Plastică, s-a întâlnit cu cel cu care se iubea de ceva vreme, un bărbat de 63 de ani iar împreună au început să consume alcool. Cei doi au băut bine, pahar după pahar, după care s-au luat la ceartă. La un moment dat, femeia a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe concubin în burtă. Dând semne de remușcare, deși abia se mai ținea pe picioare de beată ce era, infirmiera și-ar fi pansat concubinul după care s-a dus la culcare. Cu burta tăiată, bărbatul de 63 de ani a reușit să iasă din apartament și să ceară ajutor vecinilor, care au chemat salvarea.
Bărbatul a fost dus de urgență la Spitalul Județean Buzău unde a fost băgat imediat în sala de operație. Victima a pierdut mult sânge iar în prezent este în stare gravă, dar stabilă.
Agresoarea a fost dusă la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, având în vedere starea în care se afla, fiind la un pas de comă alcoolică. După ce-și va reveni, ea va fi luată la întrebări de oamenii legii, fiind acuzată de tentativă de omor.
În Spitalul Județean Buzău, acolo unde agresoarea lucrează de mai mulți ani, cazul a șocat pe toată lumea. Femeia nu a provocat niciodată probleme la serviciu. Reprezentanții unității medicale susțin că ea își făcea treaba și nu a provocat nicicând scandal ori alte probleme care să atragă după sine sancțiuni la locul de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.