Bigiu DNA-4
Președintele suspendat al Consiliului Județean Buzău, CRisti Bîgiu, va fi judecat singur într-un nou dosar format după ce finul său, FLorin Colgiu, și-a recunoscut vinovăția la termenul de joi de la Tribunalul Călărași.
Florin Colgiu, acuzat de procurorii DNA de complicitate la luare de mită în formă continuată, și-a recunoscut acuzațiile și urmează să primească o pedeapsă pe măsura faptelor sale, săptămânaq viitoare în data de 20 mai. O zi mai târziu, Cristi Bîgiu va apărea în fața instanței într-un nou termen de judecată al dosarului disjuns din actualul dosar. Până atunci, procurorii au decis ca Bîgiu să rămână în arest la domiciliu în timp ce în cazul lui Colgiu o decizie urmează a fi luată pe data de 20 mai.

Iată soluţia Tribunalului Călăraşi:
„În baza art. 362 alin.2 NCPP rap. la art. 208 alin. 4NCPP constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpatul BÎGIU MARIAN CRISTINEL, prin DP nr. 234/CO/23.04.2015 de CA Bucureşti – secţia a doua penală şi menţine măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de acest inculpat. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare pentru procuror şi inculpatul Bîgiu Marian Cristinel. Disjunge soluţionarea cauzei privind pe inculpatul Bîgiu Marian Cristinel şi formarea unui nou dosar, cu termen de judecată la data de 21.05.2015. Amână pronunţarea asupra cauzei şi măsurii preventive a arestului la domiciliu privind pe inculpatul Colgiu Florin Mădălin la data de 20.05.2015. Pronunţată în şedinţă publică.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.