Unul din casierii comunei Cislău, Gheorghe Chiojdoiu, în vârstă de 52 de ani a fost găsit, ieri după amiază, fără suflare, într-o magazie de lemne din spatele casei în care locuia. Bărbatul a fost descoperit fără suflare chiar de către soția sa după ce, cu doar o oră-două în urmă, cei doi vorbiseră la telefon și nimic nu prevestea intenția bărbatului de a-și pune capăt zilelor.
Gheorghe Chiojdoiu lucra ca funcționar în Primăria Cislău de la începutul anilor 90. Recent, el a fost audiat într-un dosar în care patru polițiști din comună sunt cercetați că și-ar fi însușit bani din amenzile aplicate la regimul rutier, vizat de anchetă fiind inclusiv casierul.
”Era băgat ca să scoată ochii la niște polițiști, nu era vorba de falsuri, de nimic. El practic a fost urmărit ca să îi prindă pe polițiști dar nu le-a ieșit nimic la nici unii. Dosarul a ajuns aici la Pătârlagele dar a fost respins pentru că nu era nimic concludent. Pe el l-au luat la șuturi ca să spună că polițiștii au făcut și au dres. El era mai retras așa cam de un an, însă nu ne gândeam la aşa ceva. Era mai gălbejit așa dar a fost la doctori şi am zis că o să își revină. În cazul ăsta, de la polițiști a plecat totul, însă el era conștient că nu avea nici o problemă. Oricum, nu așa se rezolvă treaba în viață dar poate tocmai vremurile astea nenorocite l-au împins la acest gest”, ne-a declarat primarul comunei Cislău, Dumitru Mitroiu.

Ancheta în care era vizat funcționarul Primăriei dar și cei 4 polițiști nu a fost finalizată până în acest moment.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/08/Dumitru-MITROIU.mp3|titles=Dumitru MITROIU]

Citește și: Patru polițiști de pe Valea Buzăului și casierul Primăriei Cislău, cercetați pentru că și-au tras bani din amenzi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.