E șoc în rândul cadrelor didactice și a elevilor de la Liceul de Arte din Buzău. Un elev de la clasa de canto popular s-a sinucis, spânzurându-se de podul de la Mărăcineni. Trupul tânărului a fost descoperit marți dimineață de un trecător dar cum nu s-a găsit nici un act de identitate sau vreun bilet de adio, polițiștii nu au putut spune despre cine e vorba, până la orele prânzului când mama sinucigașului și-a dat seama că în pozele care circulă pe diverse site-uri e chiar fiul său, Adrian, de 17 ani.
Adrian B. era elev la clasa de canto popular a Liceului de Arte din Buzău. Un adolescent cu trup frumos, liniștit, talentat, cu o voce care-l putea duce departe. Era de fel din Plaiul Nucului, dar locuia cu chirie la Mărăcineni, alături de fratele său. Marți,el nu a fost la școală, însă nimeni nu se aștepta la o asemenea grozăvie.
Totuși, ceva s-a întâmplat iar Adrian a decis să se sinucidă. Nu este exclus să fie vreo decepție în dragoste care să*l fi împins pe tânăr în ghearele morții. Cel mai probabil, luni noapte, băiatul s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni, cam în aceeași zonă în care în urmă cu câteva săptămâni un alt bărbat, un om de afaceri austriac, și-a luat viața.
Acum, toți cei care l-au cunoscut pe Adiță îl plâng și nu le vine să creadă că el nu mai este.
”Dumnezeu sa te ierte,prieten drag!!😓nu o sa uit niciodata acele momente cand cantam impreuna..sau cand ma faceai mereu sa rad cand eram trista..😓te iubesc si te voi iubi mereu!..”, scrie pe facebook un prieten de-al lui Adrian B.
”Doar ce am terminat de cântat împreună duminică seara….a plecat vesel bucuros spre oraș zicându-mi să îl aștept vineri la mine să repetăm,în această dimineață mi sa sfîșiat sufletul când l-am vazut pe youtube spânzurat de podul de la Mărăcineni”, spune un alt prieten de-al adolescentului.
Polițiștii continuă să pună cap la cap ultimele ore din viața tânărului licean și să stabilească și în urma discuțiilor cu colegii și cu familia ce l-a determinat să-și ia viața într-un mod atât de brutal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.