Robinet Calorifer
2013 vine cu vești nefaste pentru buzoienii racordați la sistemul centralizat de încălzire. Autoritățile locale nu mai pot tine în frâu și anul acesta costul gigacaloriei, astfel, că, cel mai probabil, de luna viitoare, vom asista la o majorare a prețului gigacaloriei. Dacă gigacaloria se va majora de luna viitoare, buzoienii care primesc căldură de la RAM vor resimți scumpirea în facturile din luna martie.
Potrivit directorului Regiei Autonome Municipale Buzău, Constantin Tacea, gigacaloria s-ar putea scumpi cu până la cinci la sută față de costul practicat în prezent, respective 185 de lei.
Sursa citată a precizat însă că sunt multe necunoscute în acest moment, astfel că nu se știe clar cât va ajunge să coste gigacaloria. Majorarea gigacaloriei la Buzău vine în contextul în care anul acesta costul energiei electrice și al gazelor naturale se va majora în mai multe rânduri.
La Buzău, prețul gigacaloriei este menținut la 185 de lei de mai mulți ani, iar la finele anului trecut, autoritățile locale atrăgeau atenția că este posibil ca acest preț să nu poată fi menținut și în 2013.

C.D.

3 COMENTARII

  1. Din nou ne minte Primarul Boscodeala. Înainte de alegeri au anunțat ca nu se va scumpi prețul gigacalorie, primăria angajandu-se ferm. După ce mai multi ani buzoienii au plătit 185 lei/ Gkal, in timp ce in București se percepeau 106 lei, acum se dorește sa fim din nou in fruntea listei. Sunt buzoienii, oare, mai bogați decât bucureșteni?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.