Social-democrații buzoieni au demarat, vineri, alegerile interne în organizațiile teritoriale ale PSD Buzău. Patru organizații de pe Valea Slănicului și-au ales astfel președinții de filială pentru următorii patru ani.

„Astăzi au început alegerile interne ale organizațiilor teritoriale PSD Buzău. Primii care și-au votat președinții au fost:

PSD Bisoca –

PSD Mânzălești –

PSD Sărulești –

PSD Vintilă Vodă –

Felicitări și mult succes în implementarea tuturor proiectelor pentru comunitate!”, au scris pe Facebook social-democrați buzoiani.

 

La alegerile din cele patru organizații locale au fost prezenți președintele desemnat al PSD Buzău, Lucian Romașcanu, deputații Romeo Lungu și Laurențiu Țepeluș vicepreședintele CJ Adrian Petre și mai mulți aleși județeni.

Vineri, 26.08.2022, am pornit un proces extrem de important pentru democrația interna a Partidului Partidul Social Democrat, alegerile pentru pozițiile de conducere în organizatiile locale ale partidului.
În cele trei zile de până acum am participat, în calitatea mea de președinte interimar al PSD Buzau, la adunările generale din 11 comune în urma cărora avem conduceri alese, în frunte cu președinți harnici și dedicați:
PSD Bisoca –
PSD Mânzălești –
PSD Sărulești –
PSD Vintilă Vodă – oman
PSD Pătârlagele –
PSD Siriu –
PSD Nehoiu –
PSD Cochirleanca –
PSD Ghergheasa –
PSD Bălăceanu –
PSD Podgoria –
Alegerile din 2024 vor găsi Partidul Social Democrat pregătit, cu echipe puternice, pentru a câștiga toate cele patru runde și pentru a oferi românilor ceea ce am oferit de fiecare dată când am guvernat: creștere economică, bunăstare, viitor în țara lor”, a scris pe pagina sa de Facebook președintele PSD Buzău, Lucian Romașcanu.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.