Social-democrații buzoieni se declară pregătiți de campania electorală care stă să înceapă și explică prin vocea senatorului Lucian Romașcanu că nu doresc cu orice preț amânarea alegerilor însă ar fi fost necesară o dezbatere cu toate forțele politice și cu specialiștii pentru a se ajunge la un numitor comun în privința datei care ar fi cea mai potrivită pentru organizarea scrutinului.

„PSD nu vrea amânarea alegerilor ci vrea o întâlnire cu toată lumea, cu toate forțele politice, cu președintele României și cu specialiști pentru a decide când este bine să facem aceste alegeri. Dorința noastră era ca Parlamentul să decidă pentru că acolo este reprezentată voința românilor integral și așa este normal și legitim. În senat PSD avea majoritatea dar în buna tradiție a negoțului politic românesc un alt parlamentar PSD a fost convins să nu se prezinte la serviciu și astfel suntem cu lucrările Senatului suspendate. PSD a încercat, dreapta unită nu a venit la serviciu dar probabil salariu și-l vor lua” a spus senatorul Lucian Romașcanu.

Romașcanu a explicat totodată, că partidul din care face parte este pregătit de confruntarea electorală și chiar a prezentat public un program în acest sens.

„Nu suntem în nici un caz deranjați politic de data alegerilor, suntem singurul partid care am prezentat un program politic pe cele mai importante capitole drept dovadă că suntem pregătiți să preluăm guvernarea și suntem pregătiți de alegeri asta în contrast cu ceilalți contracandidați și un alt lucru grav: PNL nu vine cu Legea Bugetului în Parlament și aflăm că vor să îl dezbată cu viitorul Parlament și cu viitorul Guvern”, a mai declarat senatorul social-democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.