Sorin LAZAR

Social-democrații buzoieni vor  ei un secretar de stat în Guvernul Ponta 2. Este vorba de Sorin Lazăr, vicepreședinte al organizației municipale a PSD Buzău, soțul directoarei economice de la Urbis Serv, Maria Lazăr. Sorin Lazăr este inginer și lucrează în mediul privat la o societate care se ocupă cu comercializarea produselor IT de unde Primăria a achiziționat în urmă cu trei luni 25 de tablete pentru consilierii locali municipali.
După cum recunosc colegii de partid, Sorin Lazăr este un specialist IT însă accederea lui pe un post de secretar de stat la Ministerul Comunicațiilor are șanse de realizare destul de mici. Deși este susținut puternic de organizația județeană a PSD, ministerul condus de social democratul Dan Nica are deja doi secretari de stat la care ministrul se pare că nu vrea să renunțe. Rămâne de văzut ce se va decide săptămâna viitoare în forurile centrale al PSD când se vor lua în discuție propunerile pentru funcțiile de secretari de stat venite din teritoriu.

Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. Inainte de toate sa ne spuna cite ceva despre afacerile lui cu primaria ..diverse acareturi electronice vindute primariei,cladiri vindute pentru case sociale evident tot primariei,combinatiile si ingineriile familiare de la urbis,Asa ca mai usor cu secretar de stat in slujba lui boscodeala

  2. Obrazul subtire cu cheltuiala se tine goghe! Faci politica, faci afaceri si te ajungi.
    Ia zi tu : „tot cu o gura mananca si el!”
    „Ai dreptate si trage de o burta…” Lasa/l secretar de stat, abia ne verifiam si noi parerile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.