Microbuz mers
imagine de arhivă

UPDATE: Bătrâna de 81 de ani care s-a accidentat în microbuzul ce făcea curse între Râmnicu Sărat și Dăscălești a încetat din viața la SPitalul Județean Buzău. Rănile suferite și vârsta înaintată au dat naștere unor complicații iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Cel mai probabil, șoferul va fi cercetat acum și pentru un alt cap de acuzare.

Un şofer de microbuz care transporta persoane între Râmnicu Sărat și Dăscălești s-a ales cu dosar penal după ce a frânat brusc pentru a acorda prioritate unui alt autoturism iar o pasageră din microbuz a căzut pe culoarul mașinii suferind mai multe leziuni. Evenimentul s-a produs chiar la plecarea din autogară iar șoferul în loc să vadă ce a pățit pasagera sa a dat-o jos din mașină și și-a continuat drumul.
Rudele femeii au reclamat polițiștilor cele întâmplate iar aceștia au demarat o anchetă stabilind identitatea șoferului cât și modul cum s-a petrecut accidentul. Imediat după plecarea în cursă șoferul microbuzului a frânat brusc pentru a acorda prioritate unui alt autovehicul. În acel moment bătrâna de 81 de ani s-a prăbușit pe culoarul microbuzului alegându-se cu mai multe leziuni. Cum fiica bătrânei era încă în autogară, șoferul a coborât pasagera și i-a dat-o acasă fiicei sale fără a-i pasa cât de puțin de starea în care se găsea după care și-a continuat drumul. Femeia a fost internată la spitalul din Râmnicu Sărat dar în urma complicațiilor apărute și pe fondul vârstei înaintate ea a fost transferată la Spitalul Județean Buzău.
Acum, pentru fapta sa, șoferul de 44 de ani din Puiești s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.