Cu un parcurs de excepţie (16 victorii, 4 egaluri şi un eşec) în ediţia de campionat 2013-2014 a campionatului Ligii a IV-a, echipa Şoimii Siriu a câştigat Seria I reuşind astfel să promoveze în primul eşalon al fotbalului judeţean. Astfel, formaţia înfiinţată în urma cu 11 ani şi aflată sub tutela Primăriei, a obţinut cea mai buna performanţă de până acum. Pentru asta,duminică, Şoimii au fost premiaţi de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău, secretarul general Marian Lambru înmânându-le un rând de echipament, minge, cupă şi diplomă.
Referitor la promovarea echipei, primarul localităţii Siriu, Corneliu Dumitrescu al cărui sprijin a cântărit mult în realizarea obiectivului a declarat:
,,Faptul că am câştigat seria nu este o surpriză deoarece încă de la startul campionatului ne-am propus ca în ediţia viitoare să jucăm în Superligă. Ne bucurăm tare mult că am reuşit să promovăm şi chiar dacă va fi mai greu,vom face totul pentru a ne situa în prima jumătate a clasamentului. Pe lângă banii alocaţi de Primărie sperăm să primim sprijin şi din partea unor firme din Siriu şi deja am purtat discuţii în acest sens”.
Cel care se ocupă de echipă, fostul poliţist Gheorghe Pană, aflat în dublă postură(antrenor şi delegat) speră la rândul său ca Şoimii Siriu să arate că nu întâmplător au promovat în Superligă.
Lotul are în componenţă următorii jucători:
Alexandru Gherman, Ionuţ Husu(portari), Nicolae Croitoru, Constantin Dragomir, Eugen Cozub, Gheorghe Măntărău, Mihai Homeucă, Constantin Apetrei(fundaşi), Cătălin Untea, Gheorghe Stoichiţă, Florin David, Ciprian Chirănoiu, Andrei Damian, Alexandru Bădoiu(mijlocaşi), Vasile Podosu,Vasile Bonţeanu, Marius Burghiu(atacanţi).
În ceea ce priveşte echipa de juniori,mulţi dintre jucători fac parte şi din Ansamblul de dansuri populare,,Mugurii Siriaşului”.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.