Noul subprefect al județului Buzău, Sorin Gheorghe a fost învestit în funcție, luni la prânz în prezența șefilor de deconcentrate, a primarului municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală și a vicepreședintelui Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu.
Învestirea în funcție a fost făcută de prefectul George Sava și a fost urmată de depunerea jurământului de credință de către noul subprefect. La final Sorin Gheorghe le-a mulțumit premierului și vicepremierului dar și tuturor șefilor de instituții deconcentrate care au fost prezenți cărora le-a spus că speră să facă față funcției în care a fost numit
„În ceea ce mă privește am toată disponibilitatea de a-mi angaja efortul deplin și resursele astfel încât, în echipă să rezolvăm toate problemele. Nu mă aștept la un mandat liniștit dar gândurile și speranțele cu care pornesc la acest drum se leagă de faptul că fac parte dintr-o echipă care , în trei ani, mi-au arătat că putem rezolva foarte multe cu profesionalism. Am încredere în colegii mei și sunt foarte motivat ca împreună cu ei să îmi exercit în mod eficient acest mandat și sper ca pe toată durata lui să beneficiez de încrederea dumneavoastră ”, a declarat proaspătul subprefect Sorin Gheorghe.
De cealaltă parte prefectul județului Buzău, George Sava i-a urat adjunctului său să nu ajungă niciodată în situația în care a ajuns el prin numirea în cea mai înaltă funcție de la Casa Albă fără a avea un subprefect.
„Vă doresc să aveți un mandat ușor și să nu fiți pus niciodată în situația în care am fost pus eu în ultimele cinci luni. Vreau să vă anunț ca să știe toată lumea că această situație a dus la blocarea legilor fondului funciar și sper ca împreună să o rezolvăm cât mai curând. Urmează ca vineri să avem prima ședință de fond funciar urmând ca în decursul săptămânii viitoare să finalizăm ceea ce mai aveam restant. Vă doresc mult succes si împreună sper să trecem ușor și peste această iarnă ”, a declarat prefectul George Sava.
La final, în fața camerelor de luat vederi, noul subprefect a mărturisit că știe că îl așteaptă un mandat greu dar cu toate acestea nu îi este teamă.
„Așa cum am spus și în cuvântul meu nu îmi este teamă și chiar dacă avem un mandat greu cu partea finală a procesului de retrocedare și prin lipsa subprefectului nu s-au putut emite anumite acte și nici ține ședințele de fond funciar vom începe să ne întâlnim chiar de la finalul acestei săptămâni și de săptămâna viitore chiar și de 2 ori pe săptămână, vom lua foarte multe materiale pe care să le studiem în cel mai scut timp și să le soluționăm în cel mai corect mod. Există multe probleme care s-au aglomerat și în plus de asta vine și sezonul rece care în fiecare an a ridicat probleme pe partea de situații de urgență”, a declarat subprefectul Sorin Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.