Cristi Bigiu-4
Președintele ales al Consiliului Județean Buzău, Cristi,Bîgiu, rămâne sub control judiciar cu interzicerea exercitării funcției. Asta au decis magistrații Tribunalului Călărași la ultimul termen al procesului în care Bîgiu a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru luare de mită.
„Respinge cererea de revocare a măsurii controlului judiciar formulată de inculpatul Bîgiu Marian Cristinel. În baza art. 208 C.p.p., menţine măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul Bîgiu Marian Cristinel, prin încheierea din 06.07.2015, aşa cum a fost modificat prin încheierea pronunţată în prezenta cauză la data de 21.09.2015. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică de la 5 octombrie 2015 ” se arată în încheierea ședinței de judecată.
De asemenea magistrații Tribunalului Călărași au amânat judecarea dosarului lui Cristi Bîgiu pentru o dată apropiată astfel încât președintele Consiliului Județean trebuie să se prezinte în fața instanței după doar două săptămâni în data de 19 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.